Workshops (H1)

Trainer/coach Hein Siebers, bedenker en uitgever van het Waardenspel, verzorgt diverse workshops met het Waardenspel als uitgangspunt. Het zijn eendaagse bijeenkomsten, afgestemd op verschillende doelgroepen.

Train-de-trainer

Het Waardenspel is een praktisch instrument, bij uitstek geschikt voor trainers, coaches en docenten. Om te ervaren hoe u het Waardenspel zelf optimaal kunt inzetten in uw eigen praktijk, kunt u deelnemen aan een eendaagse workshop. U krijgt dan de kans om met vakgenoten onder begeleiding diverse spelvormen uit te proberen, zowel voor groepen als individueel, en daarin uw eigen stijl te ontwikkelen. De workshop biedt u tevens inzicht in de vele toepassingsmogelijkheden van het Waardenspel.

Organisaties

Voor organisaties bestaat de mogelijkheid om, in een eendaagse workshop onder begeleiding van Hein Siebers, op zoek te gaan naar de eigen kernwaarden. Overal waar mensen samenwerken, zoals in bedrijven, instellingen en verenigingen, is het essentieel om kernwaarden te formuleren. Waar staan wij voor? Wat vinden wij belangrijk? Het vormt de basis voor beleid en de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Door deze waarden met elkaar te onderzoeken en te benoemen, en vervolgens te vertalen in normen, kunt u komen tot een soort ‘statuut’ waar u in alle situaties op terug kunt vallen.